Не е за вярване..... Малее един час смяна на крушката на габарита. Само патилите ще ме разберат. А останалите нека се смеят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на крушки на фаровете ОЛЕЛЕ!
Collapse
X
-
15 мин и за 2-та
Става с опит !
Следващият път ще ти е доста по- лесноAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Re: Смяна на крушки на фаровете ОЛЕЛЕ!
Първоначално публикувано от vaklinatorНе е за вярване..... Малее един час смяна на крушката на габарита. Само патилите ще ме разберат. А останалите нека се смеят.
докато не се мъчиш не може да се пъчишalfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП
Comment
-
Като смениш още 1 -2 пъти ще влезеш в норматив под 5 мин.
Поне уточни на кой фар ляв или десен.
С левия е по-зор пречи тръбата за студения въздух -или вадиш тръбата или акумулатора поне има избор
С десния е малко по сложно , ако имаш климатроник., ама за под 5 мин се справям с налични 3 бр инструмента.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinatorНе е за вярване..... Малее един час смяна на крушката на габарита. Само патилите ще ме разберат. А останалите нека се смеят.
Иначе на десния фар отварях отзад без да махам резервоара на хидравликата(сменях къса светлина). Бъркам с ръцете отзад, отщипвам капачката на фара и внимателно я вадя навън и нагоре - после крушките са стигаеми лесно, поне за мен де, ама са ми по-малки ръцете де(все още)
Ще ми се да си купя комплект на филипс блу вижън, крушки за късите+ габарити бил уж.
Някой знае ли откдъе да го взема и да е прилична цена де?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinatorНе е за вярване..... Малее ....
Първоначално публикувано от ivansirakoffЩе ми се да си купя комплект на филипс блу вижън, крушки за късите+ габарити бил уж.....Някой знае ли откдъе да го взема и да е прилична цена де?
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155Ще ми се да си купя комплект на филипс блу вижън, крушки за късите+ габарити бил уж.
Аз днес си купих.sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от lanПървоначално публикувано от Furious 155Ще ми се да си купя комплект на филипс блу вижън, крушки за късите+ габарити бил уж.
Аз днес си купих.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Идете при вносителя.
Комплект Night Guide Н1 за късите е 50лева , а за членове на клуба има и доста сериозна отстъпка.
ЕТ Софтрейд - Philips Automotive lighting - автомобилни осветителни тела Филипс - 20%, за ксенони - 10% - ул. "Проф М. Бичев 5" тел.02/946-1570Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fИдете при вносителя.
Комплект Night Guide Н1 за късите е 50лева , а за членове на клуба има и доста сериозна отстъпка.
ЕТ Софтрейд - Philips Automotive lighting - автомобилни осветителни тела Филипс - 20%, за ксенони - 10% - ул. "Проф М. Бичев 5" тел.02/946-1570Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Като сте такива отворени, някой сложи ли вече на 155 ксенон? :P Мисълта ми е като място за завиране на "железарията" и кабеляка как е? Да не стане положението "спагети"?
На мен сега и двете ми крушки на късите са некви General Electric от OMV и нощем се чувствам като Хилендарския монах с вощеница в ръка... Старите си светеха съвсем прилично и бяло.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassКато сте такива отворени, някой сложи ли вече на 155 ксенон? :P Мисълта ми е като място за завиране на "железарията" и кабеляка как е? Да не стане положението "спагети"?
На мен сега и двете ми крушки на късите са некви General Electric от OMV и нощем се чувствам като Хилендарския монах с вощеница в ръкаСтарите си светеха съвсем прилично и бяло.
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Ами то положението и без това си е спагети отвсякъде.
Ще видим тези дни как става хавата.
И после заповядай да видиш резултата,Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
Comment
Comment